Author Topic: Groestlcoin Armory uitgebracht  (Read 3251 times)

Offline jackielove4u

  • Administrator
  • Sr. Member
  • *****
  • Posts: 458
  • Groestlcoin
    • View Profile
Groestlcoin Armory uitgebracht
« on: October 05, 2015, 03:17:02 pm »


Groestlcoin Armory is de meest veilige en volledig ondersteunende oplossing voor geavanceerde en bedrijfsmatige gebruikers voor het genereren en opslaan van Groestlcoin private sleutels. Groestlcoin Armory stelt gebruikers in staat voor het meervoudig versleutelen van Groestlcoin portemonnees en voorziet in permanente “papieren back-ups” voor eenmalig gebruik. Groestlcoin Armory maakt de beste beveiliging binnen groestlcoin toegankelijk voor iedereen door een unieke interface en is ontwikkeld met de ontwikkelaars gedachte voor het bouwen van Groestlcoin applicaties zoals beurzen en crowdfunding platformen. Groestlcoin armory heeft geen onafhankelijk netwerk wat er bovenop is gebouwd. In plaats daarvan vertrouwd het op de Groestlcoin Core om veilig contact te maken met peers, voor het valideren van blokketen data en om transacties voor ons uit te zenden. Dit vertrouwen in Groestlcoin Core maakt Groestlcoin Armore op dit moment nog veiliger!


Als je meerdere portemonnees wilt beheren (deterministisch en allen-lezen), papieren back-ups wil printen die voor altijd zullen werken, private sleutels wil importeren en je spaargeld in een computer wil opslaan die nooit is verbonden met het internet (terwijl je nog wel steeds de mogelijkheid hebt om binnenkomende betalingen te beheren met behulp van een USB sleutel) dan is Groestlcoin Armory de jusite keuze voor jou!

Eigenschappen:
• Versleutelde portemonnee (optioneel) Portemonnee versleuteling met GPU-resistente sleutel derivaat funtie: AES256 sleutel versleuteling ter plaatsen. De versleutelde sleutel wordt gegenereerd met een op scrypt gebaseerd algoritme om overgeleverd aan GPU-versnelde brute kracht aanvallen voor wachtwoord raden nutteloos te maken. Snelheid en geheugen worden gekalibreerd aan de snelheid van jouw systeem.
• Corrupt-resistente portemonnee bestanden: De portemonnee code corrigeert bit-flips automatisch op je harde schijf en gebruikt daarnaast een synchroon geschakeld back-up wallet schema welke garandeert dat, indien de stroom uitvalt, je portemonnee nooit corrupt raakt (of automatisch hersteld ingeval dit toch gebeurt)
• Onderhoud offline portemonnees voor 100% veiligheid van online aanvallers: Je kan Groestlcoin Armory gebruiken voor het creëren van een portemonnee op een computer die daarna nooit meer contact zal maken met het internet, om vervolgens een alleen-lezen kopie te maken die je kan gebruiken op een computer die is aangesloten op het internet. Op deze manier kan je transacties online overzien en transacties offline ondertekenen zonder dat je de blockketen nodig hebt. En aangezien je geen blokketen gebruikt kan zelfs een computer met slechts 512 MB aan RAM geheugen gebruikt worden voor het offline systeem.
• Importeer adressen die aangemaakt zijn met VanityGen, of veeg fondsen van papieren portemonnees. Importeer vertrouwde private sleutels in je portemonnee, of “veeg” de fondsen naar de ander adres in je portemonnee. Ondersteund private sleutels in hex, base58 en mini private sleutel formaat op Groestcoin Nuttig Adres
• Schakel tussen “Standard” en “Advanced” en “Expert” modus om een geschikte groep van opties en informatie te garanderen. Kies tussen “Standard” , “Advanced” en “Expert” voor het inschalen van de functionaliteiten volgens jouw ervaringsniveau. “Standard” gebruikers modus heeft een gereduceerde set van functionaliteiten en presenteert enkel de informatie die nodig is om een standaard portemonnee te onderhouden en om transacties te verzenden en ontvangen. “Advanced” en “Expert” modus hebben een overvloed aan extra opties en informatie die de meeste gebruikers niet nodig hebben en niet willen.
• Mogelijkheid voor “Alleen-Lezen” portemonnees: “Alleen-Lezen” portemonnees kunnen worden gebruikt voor het genereren en bevestigen van inkomende transacties, maar kunnen geen geld verzenden. Houdt de volledige portemonnee op een offline computer en onderhoud deze op een veilige manier vanuit de computer die online is. Of ontwikkel een master portemonnee voor je bedrijf en geef een “Alleen-Lezen” kopie aan je werknemers om mee te kunnen werken. Het is voor een aanvaller (of werknemer) onmogelijk om je Groestlcoin te stelen indien je private sleutels op een computer staan die nooit in contact komt met het internet!
• Veilig Printen voor alle type van back-up: Print een papieren back-up van je portemonnee on een velletje papier en bewaar deze in een boek in je boekenkast, in een kluis, of stop hem in een kluisje bij de bank. Papieren portemonnees zijn superieur ten opzichte van digitale media, omdat papier enorm goedkoop is, makkelijk is op te slaan en omdat de integriteit van de back-up geverifieerd kan worden met het oog. Als je een back-up opslaat op een USB-stick, hoe weet je dan zeker dat deze over 2 jaar nog werkt? Als je de karakters op een papieren portemonnee kan lezen kan je jezelf altijd toegang verschaffen tot alle gelden die naar het adres worden verzonden!
• Ontwikkelaar-vriendelijk! Grondig becommentarieerde Python code. Grondig becommentarieerde C++ code. Duizenden regels met test code voor het verifieren van iedere sub-funtionaliteit van de gehele library. Eenvoudige portemonnee bestanden en de “Developer” gebruikers modus rijken je alles aan wat je mogelijkerwijs nodig zou hebben voor je eigen ontwikkeling: blader door de blokketen, onderzoek transactie scripts, etc.
• Multi-portemonnee interface: Beheer zo veel portemonnees als je wil tegelijkertijd. Groestlcoin Armory is vanaf het begin af aan vormgegeven voor multi-portemonnee handelingen zonder dat er een limiet aan het aantal wordt gesteld.
• Deterministische portemoneee: Je gehele portemonnee is te herstellen vanaf de kettingcode en het wortel adres. Oorspronkelijk eet je groestl zonder wortel, maar deze variant maakt het geheel extra smaakvol! Door de wortel hoef je slechts eenmalig een back-up te maken van je portemonnee en daarna zullen je gelden altijd veilig zijn. (AANTEKENING: indien je private sleutels hebt geïmporteerd, overweeg dan om in plaats daarvan het “Back-up Individual Keys” dialoog te gebruiken – je kan een back-up maken van zowel de wortelsleutel & de kettingcode, samen met de rauwe private sleutel gegevens voor geïmporteerde sleutels, allemaal in hetzelfde scherm)
• Slechts 1 keer een back-up: Wist je dat je bij iedere 100 adressen een back-up moet maken voor je groestlcoin Core? Dit is een gevaarlijke en onnodige last voor de meeste gebruikers. Met Groestlcoin Armory, ongeacht of je een paperen back-up maakt of een digitale back-up, is deze back-up voor altijd goed. Doe dit eenmalig (echter, wellicht meerdere kopieën). Sla dit veilig op. Maak je nooit meer zorgen of je munten wel beveiligd zijn ingeval van het falen van je harde schijf.
• Ontvang je private sleutels! En is geen database software welke sleutel gegevens verduistert. Alle sleutels worden opgeslagen in een recht zo die gaat binary portemonnee formaat en zijn eenvoudig te achterhalen. Als je wilt schakelen naar een andere portemonnee applicatie klik je simpelweg op “Back-up Individual Keys” en importeer je deze in een andere portemonnee.
• Gedecentraliseerde Multi-ondertekenings “Kluisjes” (tot 7-van-de-7)
• Deamon/API voor diensten en netwerk integratie
• Bericht ondertekening
• Gefragmenteerde (M-van-de-N) Back-ups

Het wordt gewaardeerd indien feedback wordt gegeven over het volgende:
1. Lukt het om munten te ontvangen? (kleine bedrage om verlies te voorkomen)
2. Lukt het om munten te verzenden?
3. Lukt het om MultiSig te gebruiken?
4. Lukt het om private sleutels leeg te vegen?
5. Kan je berichten verifiëren en ondertekenen?
6. Lukt het om rauwe transacties uit te zenden?
7. Lukt het om de EC rekenmachine te gebruiken?
8. Lukt het om transacties te exporteren?
9. Lukt het om log bestanden te exporteren?
10. Werkt het met TOR?
11. Werkt de standaard URL?
12. Lukt het om private sleutels te importeren?
13. Lukt het om portemonnees te filteren?
14. Lukt het om naar je transacties te kijken in de blokketen?

Deze applicatie heeft een GPL versie 3 licentie. Er is geen garantie en er kan geen partij aansprakelijk worden gesteld voor geleden schade. Indien je munten verliest door gebruik van deze applicatie zal deze niet worden gecompenseerd. Gebruik geschied op eigen risico.

De applicatie heeft mogelijk niet gevonden fouten of problemen. Om feedback achter te laten:
1. stuur een pb
2. Email: groestlcoin@gmail.com
3. Plaats berichten van foutmeldingen in dit topic

Belangrijk:
Groestlcoin Armory gebruikt een bestandsnaam .wallet in plaats van wallet.dat (zoals bij Groestlcoin Core) Maak een back-up van je bestanden door een kopie te maken van deze bestanden en deze te verplaatsen naar een veilige locatie. De multi-ondertekening adressen beginnen met een “3” en niet met een “F”.
• Locatie Windows: Navigeer naar C:\Gebruikers\GEBRUIKERSNAAM\AppData\Roaming\GroestlcoinArmory (of open windows explorer en typ %appdata%\GroestlcoinArmory) en maak een back-up van je .wallet bestand door deze te kopiëren en naar een veilige locatie te verplaatsen.
• Locatie Mac: Navigeer naar ~/Library/Application Support/GroestlcoinArmory en maak een back-up van je .wallet bestand door deze te kopiëren en naar een veilige locatie te verplaatsen.

Je kan Groestlcoin downloaden met behulp van onderstaande links:
Download Windows portemonnee hier: https://github.com/GroestlCoin/GroestlcoinArmory/releases/download/v0.93.99.1/GroestlcoinArmory_x64.msi
Download de OSX DMG portemonnee hier: https://github.com/GroestlCoin/GroestlcoinArmory/releases/download/v0.93.99.1/groestlcoin-armory_osx.tar.gz
Compileer de Linux portemonnee hier: https://github.com/GroestlCoin/GroestlcoinArmory#building-groestlcoin-armory-from-source

Broncode:
https://github.com/GroestlCoin/GroestlcoinArmory