News:

Are you new to Groestlcoin and have questions you are afraid to ask?
Check out the New Users board and post there.
Welcome to all newcomers.

Main Menu

Groestlcoin Vanitygen uitgebracht

Started by jackielove4u, April 17, 2016, 08:17:46 PM

Previous topic - Next topic

jackielove4u



Groestlcoin vanitygen: Vanity groestlcoin adres generator. Vanitygen is een command-line vanity groestlcoin adresgenerator. Voeg unieke flair toe als je mensen verteld groestlmunten over te maken naar FXSLUT2zcZPnhJ7J3BqGUCQMj5cEUyN31V. Bovendien kan vanitygen gebruikt worden om willekeurige adressen offline te genereren.



Als je er genoeg van willekeurige adressen hebt die gegenereerd worden door de reguliere groestlcoin software, dan is vanitygen voor jou de juiste keuze om gepersonaliseerde adressen te maken.

Eigenschappen
•   Vanitygen accepteert als input een patroon, of een lijst van patronen om uit te zoeken, en produceert een lijst van adressen en private sleutels.
•   Vanitygen's zoekfunctie is probabilistisch en de tijd die het in beslag neemt om het ingegeven patroon te vinden is afhankelijk van de complexiteit, de snelheid van je computer en is geluk afhankelijk.
•   Vanitygen voegt componenten toe die adres zoekingen door je CPU uitvoeren (vanitygen) en jouw OpenCL-verenigbare GPU (oclvanitygen). Beide kunnen vanaf de broncode worden gebouwd en beide zijn toegevoegd in het windows binary pakket.
•   Zodra een match wordt gevonden voor het ingegeven patroon, zal vanitygen stoppen met het zoeken naar alternatieven. Voor het zoeken van meerdere alternatieven gebruik je de –k optie.
•   Voorvoegsels zijn precieze rijen die aan het begin van het adres moeten verschijnen. Als je gaat zoeken naar voorvoegsels, zal vanitygen er voor zorgen dat het ingegeven voorvoegsel onderdeel is van een mogelijke oplossing en zal je voorzien van een moeilijkheid schatting. Exacte voorvoegsels zijn standaard hoofdlettergevoelig, maar dit kan ongedaan worden gemaakt met de –i optie.
•   Het percentage dat wordt weergegeven toont slechts hoe waarschijnlijk het is dat een gelijke gevonden zou zijn in de huidige sessie. Als het jouw adres vindt terwijl hij 5% toont heb je extreem veel geluk. Als het je adres vindt terwijl er 92% wordt getoond heb je wat meer pech gehad. Als je vanitygen stopt te gebruiken terwijl er 90% wordt getoond, daarna herstart en vervolgens het adres vindt terwijl er 2% wordt getoont, dan was je eerst sessie ongelukkig en de tweede met meer geluk.
•   Vanitygen maakt gebruik van de OpenSSL willekeurige nummer generator. Dit is dezelfde RNG die wordt gebruikt door groestlcoin en een behoorlijke hoeveelheid HTTPS servers. Het wordt gezien als zeer nauwkeurig onderzocht. Op Linux zal de RNG worden gevoed vanuit /dev/urandom. Het raden van een private sleutel van een door vanitygen ontwikkeld adres is niet eenvoudiger dan het raden van een private sleutel die door groestlcoin wordt gegenereerd. Desalniettemin, als je het gevoel hebt dat de standaard RNG niet kan voldoen aan het voorzien van getallen die moeilijk genoeg zijn om te raden, dan kan vanitygen worden aangestuurd om de RNG van een extern bestand te voeren vanuit een extern bestand, met behulp van de –s funtie.
•   Om het ontwikkelen van een adres te versnellen maakt vanitygen gebruik van de RNG voor het kiezen van een private sleutel en vermeerderd deze letterlijk in een herhaaldelijke zoekopdracht tot de juiste tegenhanger gevonden wordt. Indien het beginpunt niet wordt vrijgegeven als een overeenkomst wordt gevonden, zal de private sleutel niet makkelijker om te raden zijn dan iedere andere private sleutel die door de RNG wordt voortgebracht. Vanitygen zal daarnaast ook de private sleutel herladen van de RNG na 10 miljoen niet succesvolle zoekopdrachten (100 miljoen in het geval van oclvanitygen), of wanneer een overkomst is gevonden en er naar meerdere patronen wordt gezocht.
•   Gratis software – Gnu GPL v3. Iedereen kan de broncode controleren.
•   Geschreven in C – de code is kort en eenvoudig te bekijken.

Om vanitygen te gebruiken dien je het commandoscherm te openen en deze te wijzen naar de map waar je het vanitygen programma in hebt uitgepakt. Een eenvoudige manier om dit in Wondows 7 te doen is door de shift knop ingedrukt te houden en vervolgens met de rechter muisknop te klikken op de map waar je vanitygen in hebt uitgepakt, selecteer nu "open command window here." Vervolgens kan je het vanitygen commando typen in het invoerscherm. Een voorbeeld hoe te gebruiken:
vanitygen -G FXSLUT
Difficulty: 264104224
Pattern: FXSLUT                                                               
Address: FXSLUT2zcZPnhJ7J3BqGUCQMj5cEUyN31V
Privkey: 5KNtRRpMfpYXVuSv86GF2pKhS4TDvVGy4c2L6psSLRkPikFbzUf

Aantekening: Groestlcoin adressen bestaan uit willekeurige getallen, hoofdletters en kleine letters, met als enige uitzondering dat de hoofdletter "O", hoofdletter "I", kleine letter "l" en het getal "0" nooit worden gebruikt om visuele dubbelzinnigheid te voorkomen.

Het wordt gewaardeerd als er feedback wordt gegeven over de volgende punten:
1. Lukt het om een vanityadres te maken voor Groestlcoin?
2. Lukt het om de private sleutels te vegen (bij het gebruiken van een van onze clients)?
3. Lukt het om de private sleutels te importeren (bij het gebruiken van een van onze clients)?

Deze applicatie heeft een licentie onder GPL versie 3. Er is geen garantie en geen partij kan aansprakelijk worden gesteld in geval van schade. Als je door het gebruik van deze applicatie munten verliest zullen deze niet worden gecompenseerd. Gebruik van de applicatie geschied op eigen risico.

De applicatie heeft mogelijk niet gevonden bugs en problemen. Feedback kan worden gegeven via:
1. PM Wolf op bitcointalk: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=80740
2.  Email: [email protected]
3. Foutmeldingen kunnen ook worden gerapporteerd in dit topic.

Download de Groestlcoin vanitygen
Hier: https://github.com/GroestlCoin/vanitygen/releases/download/1.0/grs-vanitygen.zip

Broncode : https://github.com/GroestlCoin/vanitygen