News:

Be careful when downloading software.
Make sure to download only from official sources:
Official Groestlcoin Clients for Win, Mac, Linux

Main Menu

Blackberry Groestlcoin-QT wallet uitgebracht

Started by jackielove4u, April 19, 2016, 09:30:13 PM

Previous topic - Next topic

jackielove4uEen Volledige Node Android Groestlcoin-QT PortemonneeNa het aanpassen van de vorige Groestlcoin portemonnee (v2.1.0.6) met Qt creator, is de Groestlcoin-QT volledige node voor Blackberry klaar voor gebruik.

De applicatie is uitsluitend ontwikkeld voor ontwikkelaars en zal zich op dezelfde manier gedragen als de v2.1.0.6 voor de desktop computer. Het maakt het mogelijk om de volledige blokketen op je mobiele telefoon op te slaan en geeft toegang tot het debug scherm etc. Indien je gebruik gaat maken van deze applicatie maak dan een back-up van je portemonnee en email deze aan jezelf!

Er wordt geen feedback gevraagd, gezien dit enkel voor het plezier is ontwikkeld en alleen geschikt is voor geavanceerde gebruikers. Synchroniseren kan 48 uur in beslag nemen.

Deze applicatie heeft een GPL versie 3 licentie. Er is geen garantie en er kan geen partij aansprakelijk worden gesteld voor geleden schade. Indien je munten verliest door gebruik van deze applicatie zal deze niet worden gecompenseerd. Gebruik geschied op eigen risico.

De applicatie heeft mogelijk niet gevonden fouten of problemen.

Groestlcoin-QT Portemonnee is beschikbaar in de Blackberry world:
https://appworld.blackberry.com/webstore/content/59990003/

Broncode:
https://github.com/GroestlCoin/Groestlcoin-qt-android