News:

Be careful when downloading software.
Make sure to download only from official sources:
Official Groestlcoin Clients for Win, Mac, Linux

Main Menu

Android Groestlcoin Samourai uitgebracht

Started by jackielove4u, November 08, 2016, 12:49:43 PM

Previous topic - Next topic

jackielove4uGroestlcoin Samourai is een portemonnee voor op straat. Een moderne Groestlcoin portemonnee, vervaardigd om transacties privé te houden, je identiteit verborgen, en je tegoeden beveiligd. De belangrijkste voordelen zijn extreme draagbaarheid met verhoogde beveiliging voor je Groestlcoin HD portemonnee..We hebben een portemonnee ontwikkeld die Groestlcoin verdiend. Als je op zoek bent naar de portemonnee die Sillicon Valley nooit zal bouwen, regelgevers nooit zullen toestaan en de durfkapitalisten hun geld nooit in zullen steken, dan is deze portemonnee voor jou de juiste!

Eigenschappen:
• Opensource en zonder licentie.
• Ververs knop – Verbind direct met het Groestlcoin netwerk
• Militair beveiligingsniveau – Groestlcoin Samourai is versleuteld op je telefoon met gebruik van AES-256 versleuteling.
• Sterke willekeurige beveiliging door BIP44 en BIP39 – Groestlcoin Samourai verplicht een BIP39 wachtwoord bij ingebruikname van de portemonnee, dit komt de veiligheid direct ten goede.
• Veilige Pin Login – gebruik een 5-8 cijferige PIN om toegang tot de portemonnee te krijgen. Het PIN scherm wordt iedere keer willekeurig ingeladen om schermcontrolerende spyware om de tuin te leiden.
• Jij beheert de prive sleutel – Prive sleutels worden ontwikkeld en opgeslagen op je mobiele apparaat en zullen nooit worden doorgegeven aan een server of anderen.
• Doorgestoken certificaat – Beschermt https websites voor misleiders die gebruik maken van frauderende beveiligingscertificaten die worden uitgegeven door gecompromitteerde certificaat autoriteiten
• Geen hergebruik van adressen – Groestlcoin Samourai hergebruikt adressen nooit, hierdoor wordt geen metadata gelekt over jouw of je aankoopgebruiken.
• Willekeurige wisselgeld output – Groestlcoin Samourai is de enige portemonnee die het aantal wisselgeld transactie willekeurig bepaald bij iedere uitgaande transactie, waardoor het moeilijker wordt om metadata van portemonnee adressen te verzamelen.
• Deterministische input/outputs positionering – Groestlcoin Samourai positioneerd de inputs/outputs van iedere transactie deterministisch na een verzonden transactie, waardoor de effectiviteit van het rondneuzen in de blokketen verlaagd wordt.
• Ontwijkt het aan elkaar rijgen van wisselgeldadressen – Groestlcoin Samourai ontleed alle voorgaande transacties voordat een nieuwe transactie wordt opgebouwd zodat je er zeker van kan zijn dat er over jou en jouw portemonnee geen waardevolle metadata zal worden gelekt.
• Tor en VPN ondersteuning – Groestlcoin Samourai is uitgerust met TOR en VPN ondersteuning, wat je de mogelijkheid geeft om alle transacties over een anoniem IP adres te laten verlopen.
• Verstuur in je favoriete valuta – Automatische valuta omrekening maakt het makkelijker om Groestlcoin te versturen. Lokale valuta omrekenkoers wordt verzorgd via Bittrex en Cryptopia.
• Slimme delversbeloning – Groestlcoin Samourai biedt drie verschillende delversbeloning profielen: Auto welke gebruik maakt van ons slimme beloningsalgoritme, Priority die in tijden van hoge druk een snelle verwerking garandeerd, Custom om zelf je beloning in te stellen.
• Blokketen verduistering – Groestlcoin Samourai biedt drie verschillende voorprogrameringen die verschillende gradaties van verduitering kennen: Simple om een vereenvoudigde HD transactie uit te voeren zonder toegevoegde verduistering, Groestlcoin Samourai Send om een transactie te versturen die gebruik maakt van wisselgeldadressen ter afleiding, CoinJoin Simulation om een transactie te versturen die niet te onderscheiden is van een CoinJoin transactie op de blokketen.
• Exporteer je portemonnee overal en altijd – Je kan je portemonnee exporteren naar iedere Groestlcoin portemonnee die aan de BIP 39,44 specificatie voldoen.
• Herstel iedere HD portemonnee – Je kan iedere bestaande HD portemonnee herstellen van iedere denkbare portemonnee aanbieder, met of zonder BIP39 wachtwoord.
• Kies uit je favoriete Groestlcoin eenheid – GRS, mGRS, µGRS, Jij bepaald
• Kies uit je favoriete Groestlcoin blokketen explorer – De meest populaire blokketen explorers zijn beschikbaar om transacties op het web mee te bekijken.
• Transactionele privacy – Groestlcoin Samourai heeft meerdere algoritmes geformuleerd die helpen met het behouden van je transactionele privacy.
• Blokketen Privacy – Standaard transacties worden verduisterd op de blokketen met wisselgeldadres manipulatie. Groestlcoin Samourai anonimiseringseigenschap maakt gebruik van truukjes met inputs en outputs van je eigen portemonnee die bedoeld zijn om buitenstaanders te verwarren.
• Uitgebreide instellingen – Groestlcoin Samourai geeft je uitgebreide controle over je privacy en gehanteerde beloning bij iedere uitgaande transactie.
• BIP 47 "Herbruikbare Betaling Codes" ondersteuning – De allereerste volledige BIP 47 implementatie, die privacy toevoegt aan het gebruik van publieke betalingsadressen. Betaalkanalen zijn een gloednieuwe manier om in prive Groestlcoin te versturen en ontvangen, zonder het delen van adressen of het verlies van privacy.
• SMS commando's op afstand – De eerste Groestlcoin portemonnee die zichzelf verbercht en een opstand bestuurbare zelfvernietigingsknop heeft.
• Stil modus – Voert Groestlcoin Samourai op de achtergrond uit op je apparaat.

Hoe gebruik te maken van Herbruikbare Betaling Codes
Scan een betaal code om een betaal kanaal te openen – Er zal een betaalkanaal worden aangemaakt tussen beide portemonnees door een speciale transactie over de blokketen te versturen. Dit wordt een uitzendtransactie genoemd en vereist 1 netwerk bevestiging om te worden bevestigd.
Tik om te verzenden – Zodra de uitzendtransactie is bevestigd wordt het betaal kanaal geopend. Tik op de naam van het kanaal om Groestlcoin direct naar die wallet te versturen. Het is niet nodig om het adres van deze portemonnee te weten.
Jouw portemonnee heeft nu een Herbruikbare Betaling Code die je kan delen – Jouw betaal code is uniek voor jouw portemonnee en veranderd nooit. Je kan jouw betaalcode publiceren en delen zonder dat de privacy van jou of de verzender in het geding zal komen.
Geen adres nodig – Wanneer jouw betaalcode is toegevoegd door een andere portemonnee is het mogelijk om Groestlcoin te ontvangen zonder een Groestlcoinadres te delen of uit te wisselen. Aanvullend is het mogelijk om Groestlcoin terug te sturen naar de andere portemonee zonder adressen uit te wisselen.

Onzichtbaarheidsmodus & Commando's op afstand
Om op afstand de bron van je portemonnee te raadplegen voor bijvoorbeeld Back-up of herstel werkzaamheden. Stuur een sms naar te telefoon met het volgende bericht: SW seed JOUW_PIN_CODE
Je zal nu de HEX bron ontvangen van jouw portemonnee welke je kan gebruiken om toegang tot je Groestlcoin te herstellen.
Om op afstand je portemonnee leeg te maken stuur je een SMS naar je telefoon met het volgende bericht: SW wipe JOUW_PIN_CODE
Je zal een bevestiging ontvangen dat de portemonne veilig van je apparaat is verwijderd. Als je telefoon is gestolen en de dief heeft de simskaart verwisseld dan nog kan je op afstand commando's aan je portemonnee toewijzen. Met Sim Switch Defence aangezet zal Groestlcoin Samourai jouw geregistreerde vertrouwde nummer een sms sturen zodra de SIM kaart is verwisseld op je gestolen telefoon. Je kan nu een commando om op afstand de munten te verwijderen versturen naar het nieuwe nummer.
Als je in onzichtbaarheidsmodus verkeerd zal Groestlcoin Samourai niet op je thuisscherm opkomen, niet te zien zijn in de app lijst, recente lijst o.i.d. Om je portemonnee te openen zodra deze in onzichtbaarheidsmodus verkeerd moet je een speciale code bellen: **JOUW_PINCODE#
Als de juiste code is ingevoerd zal Groestlcoin Samourai portemonnee automatisch starten.

Het wordt gewaardeerd indien er feedback wordt aangeleverd voor het volgende:
1. Lukt het om munten te ontvangen?
2. Lukt het om munten te verzenden?
3. Lukt het om een QR code te scannen van een andere telefoon?
4. Lukt het om munten aan te vragen via email of andere android diensten?
5. Hoe lang duurt het voor je in de blokketen kan zoeken?
6. Worden de wisselkoersen juist berekend?
7. Werkt de verversknop?
8. Kan je gebruik maken van de portemonnee via VPN?
9. Kan je gebruik maken van de portemonnee via TOR?
10. Werkt de onzichtbaarheidsmodus naar behoren?
11. Werkt de zelfvernietiging op afstand?
12. Lukt het om munten te ontvangen via een betaal kanaal? (kleine hoeveelheden om verlies te beperken)
13. Lukt het om munten te versturen via een betaalkanaal?
14. Werkt het Groestlcoin Samourai versturen naar behoren?
15. Werkt het Coinjoin Simulatie versturen naar behoren?
16. Ben je in staat om tussen meerdere blokexplorers te kiezen?
17. Ben je in staat om je portemonnee te importeren en exporteren?
18. Werkt de hussel pin optie?

Deze applicatie is niet gelicenseerd. Er is geen garantie en er kan geen partij aansprakelijk worden gesteld voor geleden schade. Indien je munten verliest door gebruik van deze applicatie zullen deze niet worden gecompenseerd. Gebruik geschied enkel op eigen risico.

De applicatie heeft mogelijk niet gevonden fouten of problemen. Om feedback achter te laten:
1. Stuur een pb naar hashengineer op bitcointalk https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=155038
2. Email: [email protected]
3. Plaats berichten van foutmeldingen in dit topic

Groestlcoin Samourai is beschikbaar in Google Playstore:
https://play.google.com/store/apps/details?id=hashengineering.groestlcoin.samourai.wallet

Broncode:
https://github.com/Groestlcoin/groestlcoin-samourai-wallet-android - De Groestlcoin Samourai broncode